Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2018 Ofrena floral al Monument als Herois de 1811

Ofrena floral al Monument als Herois de 1811

Ofrena floral al Monument als Herois de 1811

Aquest vespre es faran diverses activitats per commemorar els 207 anys de la presa a l'assalt de Tarragona un 28 de juny de 1811
Ofrena floral al Monument als Herois de 1811 Representació del Setge de 1811 a la Catedral. Fotografia: Manel R. Granell
28/06/2018

 

Avui, a les 20 hores, l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, juntament amb diferents entitats ciutadanes faran una ofrena floral al Monument als Herois de 1811 a la Rambla Nova.

A l’acte hi intervindran el secretari de l’Associació Setge de Tarragona 1811, Joan M. Maixé; el president de l’Associació Setge de Tarragona 1811, Joan Ribas, i l’alcalde Ballesteros.

A continuació hi haurà les següents activitats:

  • Salves de fuselleria, a càrrec de la Milícia Urbana de Tarragona al tram de la Rambla Nova, davant del Monument als Herois.
  • Crida, a càrrec del Sr. Paco Tovar de la Milícia Urbana de Tarragona, i inici de la desfilada popular al so del “Toc de Setge”, a càrrec de timbalers de Tarragona i comarques, tots acompanyats per la ciutadania (a la plaça de la Font, lliurament de les espelmes) fins a les escales de la Catedral on seran dipositades.

 

Recorregut: Monument als Herois a la Rambla Nova, carrer Assalt, Rambla Vella, Sant Fructuós, plaça de la Font, baixada de Misericòrdia, carrer Major, Escales de la Catedral i pla de la Seu.

 

  • 20.45 h: Ofrena d’espelmes a les escales de la Catedral
  • 21 h: Toc de Setge dels timbalers participants al pla de la Seu
  • Ofrena floral, a càrrec de l’Associació Setge de Tarragona 1811
  • Salves de fuselleria, a càrrec de les Milícies Urbanes, i toc de campanes, a càrrec dels Campaners de la Catedral de Tarragona
Segells de reconeixement d’administració oberta