Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2018 Tarragona celebra la 1a Jornada Internacional Smart Heritage City

Tarragona celebra la 1a Jornada Internacional Smart Heritage City

Tarragona celebra la 1a Jornada Internacional Smart Heritage City

Aquesta primera edició servirà com a punt de trobada entre ciutats
08/10/2018

Tarragona, ciutat Patrimoni de la Humanitat, celebra aquest 25 d’octubre a l’Antiga Audiència la 1a Jornada Internacional Smart Heritage City, centrada en el Patrimoni com a motor del desenvolupament urbà intel·ligent, mitjançant projectes convertits en realitats i el pas de la tecnologia cap a la gamificació.

Aquesta primera edició servirà com a punt de trobada entre ciutats, per compartir i conèixer idees, experiències i projectes d’arreu del món que estan en marxa i que serveixen per projectar i difondre el patrimoni històric, turístic i cultural, mitjançant la innovació, les noves tecnologies i la gamificació, a través per exemple d'aplicacions i videojocs.

A la vegada, la trobada ha de servir perquè tots els agents implicats comparteixin coneixements en la matèria, identifiquin noves oportunitats i potenciar així el networking, en un entorn innovador i multidisciplinar.

La Jornada Smart Heritage City compta amb la col·laboració i suport de l'Ajuntament de Tarragona, la Fundació Tarragona Smart Mediterranean Region, la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona, la Red Española de Ciudades Inteligentes (RECI), el Grup Ciutats Patrimoni de la Humanitat i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP), entre altres. Una clara aposta per potenciar les polítiques smart cities i en concret en els entorns i centres històrics de les ciutats i el seu patrimoni.

Les inscripcions són gratuïtes, inclouen documentació de suport, Coffee-networking i certificat d'assistència, si se sol·licita.

> Més informació i inscripcions a www.congresosmartheritage.com

 

Segells de reconeixement d'administració oberta