Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2018 Tarragona participa en la XII Trobada de Gestors de Patrimoni Mundial a Espanya

Tarragona participa en la XII Trobada de Gestors de Patrimoni Mundial a Espanya

Tarragona participa en la XII Trobada de Gestors de Patrimoni Mundial a Espanya

Més de seixanta experts compartiran coneixements i experiències sobre la importància de difondre els béns declarats Patrimoni Mundial
06/11/2018

Els dies 6, 7 i 8 de novembre se celebra a la seu de la Fundació Luis Seoane de la Corunya, la XII Trobada de Gestors de Patrimoni Mundial a Espanya. Organitzada pel Ministeri de Cultura i Esport, en col·laboració de l'Ajuntament de la Corunya, aquesta edició de la trobada té com a títol «Comunicació i patrimoni. Transmetre el Valor Universal Excepcional», amb la qual es pretén incidir en la importància de la difusió i del coneixement de tots els béns declarats Patrimoni Mundial a Espanya, així com dels valors que els han fet mereixedors d'aquest reconeixement.

La consellera de Patrimoni, Begoña Floria, participa en la trobada, i aquest matí ha presidit una de les taules de debat, juntament amb el regidor de patrimoni i cultura d’Eivissa, Pep Tur, la subdirectora General de Protecció del Patrimoni Històric, Elisa del Cabo, i el gerent del Grup de Ciutats Patrimoni de la Humanitat, Ángel Rosado. Durant tres dies, setanta experts en la matèria compartiran coneixements i experiències en la gestió del patrimoni. Les trobades de gestors de Patrimoni Mundial són un fòrum d'anàlisi i debat sobre els problemes i les peculiaritats del patrimoni comú; amb elles es pretén una millor i més eficaç conservació, coneixement i difusió.

La temàtica escollida aquest any s'inscriu en una estratègia coordinada des del Ministeri de Cultura per donar una major difusió als béns declarats Patrimoni Mundial. Amb quaranta-set immobles inscrits a la Llista de Patrimoni Mundial, Espanya és el tercer país amb major nombre de béns reconeguts per la UNESCO pel seu valor universal excepcional.

Segells de reconeixement d'administració oberta