Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2019 Alcalde Pau Ricomà: «No acceptarem que el Museu Nacional d’Arqueologia de Catalunya no s’ubiqui a Tarragona»

Alcalde Pau Ricomà: «No acceptarem que el Museu Nacional d’Arqueologia de Catalunya no s’ubiqui a Tarragona»

Alcalde Pau Ricomà: «No acceptarem que el Museu Nacional d’Arqueologia de Catalunya no s’ubiqui a Tarragona»

L’alcalde ha anunciat que ha demanat una reunió amb la consellera de Cultura de la Generalitat per tractar aquest tema
04/07/2019

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha respost aquest matí a l’anunci realitzat ahir per part de la consellera de Cultura de la Generalitat, Mariàngela Vilallonga, quan va manifestar que estudia la creació d’un gran projecte, el Museu Nacional d’Història i Arqueologia de Catalunya, a ubicar a Barcelona.

L’alcalde, Pau Ricomà, ha afirmat que «no entenem de cap manera que el Museu Nacional d’Arqueologia no estigui a Tarragona». Així, ha assenyalat que «el conjunt arqueològic de Tarragona està declarat Patrimoni Mundial. Tant les institucions, des de l’Ajuntament fins a la URV o l'Institut Català d’Arqueologia Clàssica, com el teixit social, econòmic i cultural, treballem en la recuperació, conservació, investigació i difusió  del patrimoni romà que està reconegut internacionalment. No acceptarem que el Museu Nacional d’Arqueologia no s’ubiqui a Tarragona».

Segells de reconeixement d'administració oberta