Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2019 Tarraco Viva es presenta al Museo Arqueológico Nacional de Madrid amb una gran acollida

Tarraco Viva es presenta al Museo Arqueológico Nacional de Madrid amb una gran acollida

Tarraco Viva es presenta al Museo Arqueológico Nacional de Madrid amb una gran acollida

La recreació «Tabularium: el Big Data dels romans», nova activitat del festival, es va estrenar amb èxit de públic
26/04/2019

El Museo Arqueológico Nacional de Madrid va acollir ahir la presentació de la 21a edició de Tarraco Viva amb la posada en escena de la recreació històrica produïda pel festival i protagonitzada per l’Associació Projecte Phoenix, «Tabularium: el Big Data dels romans». 

La recreació històrica amb una desena de personatges en escena i alguns elements de mobiliari, va ser narrada per Magí Seritjol, director del Festival. Més de 100 persones es van aplegar al MAN per conèixer un aspecte rellevant de l’organització administrativa romana, l’arxiu. L’activitat és novetat d’enguany i es va estrenar a Madrid amb una molt bona acollida entre el públic assistent, entre els quals hi havia la subdirectora del Museu, Carmen Marcos. Seritjol ha valorat de manera positiva l’experiència, «és la segona ocasió que presentem el festival a Madrid i aquest any es referma la línia de col·laboració entre un equipament de referència i de prestigi com  el MAN amb el Festival Tarraco Viva».

A més de Madrid, Tarraco Viva també ha estat present a Barcelona. El passat 10 d’abril el CCCB  va acollir, també amb èxit de públic, la presentació en format debat «Les ciutats antigues i reflexions contemporànies».

Més informació: www.tarracoviva.com.

Segells de reconeixement d'administració oberta