Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2020 Pinedo: "El compromís d'aquest govern amb el patrimoni modernista és absolut"

Pinedo: "El compromís d'aquest govern amb el patrimoni modernista és absolut"

Pinedo: "El compromís d'aquest govern amb el patrimoni modernista és absolut"

En la Comissió de Modernisme s'ha parlat de la voluntat d'intervenir al Teatre Metropol, al cambril de les Carmelistes i a la Quinta de Sant Rafael
Pinedo: "El compromís d'aquest govern amb el patrimoni modernista és absolut" Interior del Teatre Metropol. Foto: Isaias Mena.
07/10/2020

Aquest dimecres s’ha celebrat una reunió de la Comissió de Modernisme presidida pel conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, on ha explicat “el compromís d’aquest govern amb el Patrimoni modernista es absolut i en aquest sentit estem treballant molt seriosament en la recuperació del Teatre Metropol, així com en la rehabilitació de diferents elements i edificis modernistes de la ciutat”.

Entre d’altres temes, Pinedo ha explicat les intervencions que es faran properament al Teatre Metropol; també ha expressat el compromís de recuperar el cambril de les Carmelites i finalment ha apostat per tirar endavant la rehabilitació de l’edifici de la Quinta de Sant Rafael. “La previsió és que durant el mandat vigent es puguin anar redactant i executant aquests projectes”, ha conclòs Pinedo.

Segells de reconeixement d’administració oberta