Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2022 Surt a licitació l'encàrrec de les obres per al projecte de la guingueta del Camp de Mart

Surt a licitació l'encàrrec de les obres per al projecte de la guingueta del Camp de Mart

Surt a licitació l'encàrrec de les obres per al projecte de la guingueta del Camp de Mart

El nou equipament, que disposarà d'un espai de restauració i de lavabos públics, formarà part del projecte Porta Tàrraco
Surt a licitació l'encàrrec de les obres per al projecte de la guingueta del Camp de Mart Recreació virtual de la nova guingueta.
24/02/2022

Aquesta setmana s’ha publicat al Perfil de Contractant la licitació de les obres del projecte de fonamentació i intervenció a la guingueta ubicada a l’entrada dels Jardins del Camp de Mart, que ha de ser un dels punts destacats del projecte Porta Tàrraco.  

Aquest punt de recepció o benvinguda, vol ser un primer espai de rebuda per al visitant. Segons ha recordat el conseller de Patrimoni, Hermán Pinedo, “allà el visitant tindrà l’opció de fer un petit descans, així com rebre una primera informació abans de començar la visita a la ciutat”.  

En aquest sentit, es preveu la instal·lació d’un petit espai de restauració, així com uns lavabos públics. La guingueta vol aportar qualitat a l’inici de la visita de Tarragona “amb un espai molt més amable i alhora actualitzat als nostres temps”.  

El concurs preveu la durada de les obres de 4 mesos i compta amb un pressupost de 177.000 €

Podeu consultar els detalls de la licitació al Perfil de Contractant de l'Ajuntament de Tarragona

Segells de reconeixement d'administració oberta