Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2024 Ajuntament i Generalitat actuen de manera immediata a Ca l'Ardiaca

Ajuntament i Generalitat actuen de manera immediata a Ca l'Ardiaca

Ajuntament i Generalitat actuen de manera immediata a Ca l'Ardiaca

Es duran a terme els treballs indispensables per garantir l'estabilitat de l'edifici i el manteniment dels elements de valor patrimonial
14/02/2024

L’Ajuntament de Tarragona i el Departament de Cultura de la Generalitat han acordat actuar de manera immediata en l’immoble de Ca l’Ardiaca. Les actuacions es duen a terme amb l’objectiu de controlar i aturar les conseqüències derivades de l’esfondrament de part de la coberta de l’edifici detectades darrerament, així com per evitar més danys a l’immoble.

Les dues institucions han pres aquesta decisió després de constatar el deteriorament de l’edifici en el curs d’una inspecció tècnica realitzada.  

En els pròxims dies es començarà a treballar per dur a terme, amb caràcter d’emergència, les tasques indispensables per garantir l’estabilitat de l’edifici i el manteniment dels elements de valor patrimonial, com guixeries i pintures, que estan patint molt per les filtracions d’humitats. Per aquests motius, l’Ajuntament de Tarragona s’ha posat en contacte amb una empresa especialitzada en intervencions en patrimoni per iniciar les tasques.

Segells de reconeixement d'administració oberta