Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2024 Continua l’activitat “Tarragona amb ulls de...” amb la comtessa Agnès

Continua l’activitat “Tarragona amb ulls de...” amb la comtessa Agnès

Continua l’activitat “Tarragona amb ulls de...” amb la comtessa Agnès

Una de les altres activitats que organitza el Museu d’Història de la ciutat aquest mes d’abril és l’estrany sepulcre Egipci
05/04/2024

La nova edició de "Tarragona amb els ulls de..." del Museu d’Història proposa la descoberta de la ciutat des d’una visió femenina del segle XII a través dels ulls de la comtessa Agnès, que va viure a la nostra ciutat en època medieval. Aquest viatge en el temps es podrà fer els dies 7, 14, 21 i 28 d’abril i els dies 5 i 12 de maig a les 11 h a la Torre del Pretori.

Per aquesta ocasió, l’actriu Encarna Laínez Robert es posa a la pell de la comtessa Agnès, amb una narració de poder, ambició i devoció tal i com ho van viure ella i la seva família.

L’activitat "L’estrany sepulcre egipci" es farà a través d’un joc de pistes on les famílies descobriran la història de l’estranya troballa de 1850, a les obres  d’ampliació del port de Tarragona, quan s'hi va trobar un estrany sarcòfag. Aquest misteri es podrà resoldre els diumenges 7, 14, 21 i 28 d’abril a les 11 h davant l’accés al Passeig Arqueològic (av. Catalunya, s/n).

Les entrades d’aquestes activitats i d’altres es poden comprar al portal web municipal Tarragona Entrades - Vendes d'entrades en línia.

Segells de reconeixement d'administració oberta