Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2024 El Camp de Mart torna a ser l'escenari del segon cap de setmana de Tarraco Viva

El Camp de Mart torna a ser l'escenari del segon cap de setmana de Tarraco Viva

El Camp de Mart torna a ser l'escenari del segon cap de setmana de Tarraco Viva

L’acte de cloenda tindrà lloc diumenge a les 18h, al Refugi 1 del Moll de Costa
24/05/2024

Tarraco Viva tancarà aquest cap de setmana la vint-i-sisena edició a la seva ubicació més habitual: els jardins i l’auditori del Camp de Mart. Al llarg dels dos dies hi ha preparades més de 260 propostes per a tots els gustos i edats, la majoria als peus del passeig Arqueològic, entre les que destaquen les recreacions històriques, els tallers, les activitats gastronòmiques i la fira de museus i llibres. El Camp de Mart atraurà, d’aquesta manera, milers de visitants de Tarragona i d’arreu amb ganes de gaudir dels últims dies d’aquesta edició, tot i que altres espais del festival, com els monuments històrics o el Moll de Costa, no deixaran l’activitat.
En una edició de Tarraco Viva que ja està tenint molt bona resposta del públic, el tema central escollit és el Mediterrani a l’antiguitat. Per això, l’acte de cloenda es fixarà en el mar Mediterrani com un espai de cultures, trobades i conflictes al llarg dels segles. I ho farà amb un espectacle teatre de nova creació preparat expressament per acomiadar el festival, a càrrec de l’Aula de Teatre de la URV, Zona Zàlata, Ludi Scaenici i La Im.perfecta. Amb ell es vol donar a conèixer el teatre com un dels llegats culturals més importants que han arribat fins als nostres dies. Aquest acte de cloenda serà el diumenge 26 de maig a les 18h, al Refugi 1 del Moll de Costa, i és d’entrada lliure amb aforament limitat.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta