Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2024 El Museu d'Història presenta la nova imatge en els tríptics informatius

El Museu d'Història presenta la nova imatge en els tríptics informatius

El Museu d'Història presenta la nova imatge en els tríptics informatius

Formen part del projecte de renovació de la imatge del Museu d’Història de Tarragona que va començar el passat 2022
07/03/2024

La conselleria de Patrimoni posa a disposició dels turistes, tarragonins i tarragonines, aquest mes de març, els tríptics dels recintes del Museu d’Història de Tarragona: Circ, Pretori, Passeig arqueològic, Amfiteatre, Fòrum de la colònia, Casa Canals, Casa Castellarnau, editats en quatre idiomes: català, castellà, anglès i francès.

“Les novetats són molt destacades i responen a la necessitat d’actualitzar i fer més atractiu el contingut i la imatge dels nostres recintes i monuments” segons ha apuntat el conseller de Patrimoni, Nacho García. En el cas dels textos, aquests han estat actualitzats per tal de ser més clars, entenedors i útils a l’hora de fer la visita als monuments i en el cas del disseny, s’utilitza molt més la part gràfica concloent amb tres imatges finals: una foto general, una de detall i l’altre d’algun element concret del monument. Així doncs, aquests tríptics busquen ser més entenedors i el format està fet per poder donar-los-hi una segona vida. A través de les imatges, que podran servir per decorar, com si fossin postals.

Els tríptics, dels que se n’han imprès uns 500.000 exemplars, ja es poden obtenir en els diferents museus de manera física, tot i que es planteja que també es puguin consultar de manera digital properament.

Segells de reconeixement d'administració oberta