Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2024 La cultura i el patrimoni, protagonistes a la Nit dels Museus

La cultura i el patrimoni, protagonistes a la Nit dels Museus

La cultura i el patrimoni, protagonistes a la Nit dels Museus

El Museu d’Història i el Mèdol obren les portes i ofereixen diverses activitats
16/05/2024

L’Ajuntament de Tarragona participa en la programació del Dia i Nit dels Museus de la ciutat a través del Museu d’Història i Mèdol, Centre d’Arts Contemporànies. D’una banda es proposa una jornada de portes obertes als monuments del Circ-Pretori, Amfiteatre, Fòrum de la Colònia, Passeig Arqueològic i Casa Canals; tant dissabte com diumenge. D'altra banda i com un dels atractius de patrimoni, el mapping Tàrraco estarà obert i gratuït al públic dissabte de 19.30 a 23 h. Recordem que és una experiència immersiva que interactua amb la maqueta de Tàrraco i l’antiga volta romana que donava accés al Fòrum de la Província, la Volta del Pallol. Es duran a terme diferents passis amb un límit de 30 persones cada vegada.
 
També Mèdol, Centre d’Arts Contemporànies de Tarragona torna a sumar-se, per tercer any consecutiu, a la celebració de l’art i la cultura en el Dia Internacional dels Museus i ho fa amb l’obertura de portes a Casa Canals de l’exposició Antibiografia. Es tracta d’una selecció d’obres d’artistes contemporanis que reflexionen sobre les relacions entre imatge, identitat, memòria i mirada mitjançant estratègies de supressió, ocultació i evasió. La mostra, comissariada per l’Alexandra Laudo, presenta obres d’artistes contemporanis, nacionals i internacionals com Martínez Bellido, Francele Cocco, Estampa, Juan David Galindo, Mateo Maté, Pere Noguera, Daniela Ortiz, Lurdes R. Basolí, Mercè Soler i Diana Tamane.
 
Trobareu tota la informació al web del Museu d'Història.
 
Així mateix les institucions municipals s’incorporen al Viatge a la Constel·lació Museu, que organitza Auriga Serveis culturals i engloba tots els equipaments de la ciutat. Més informació aquí.

Segells de reconeixement d'administració oberta