Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2024 Les taquilles del Museu d’Història es traslladen a l’Antiga Audiència

Les taquilles del Museu d’Història es traslladen a l’Antiga Audiència

Les taquilles del Museu d’Història es traslladen a l’Antiga Audiència

Romandran obertes els dilluns de 9 a 14.30h; de dimarts a dissabte de 9.30 a 20.30h i els diumenges i festius de 10 a 14.30h
Les taquilles del Museu d’Història es traslladen a l’Antiga Audiència Isaías Mena
24/05/2024

Les taquilles del Museu d’Història de Tarragona, ubicades a la Casa Castellarnau fins ara, s’han traslladat des d’avui i de manera permanent a l’entrada de l’Antiga Audiència; amb motiu del tancament de l’edifici.
En aquest sentit, romandran obertes els dilluns de 9 a 14.30h; de dimarts a dissabte de 9.30 a 20.30h i els diumenges i festius de 10 a 14.30h. Aquesta ampliació horària, oferirà a més, poder visitar la Torre dels Advocats i l’August.
Per altra banda i dins el marc de Tarraco Viva, el Museu d’Història repetirà l’experiència de l’any passat amb la instal·lació d’una paradeta als Jardins del Camp de Mart dins la Fira Roma als museus del món. Allí tothom qui ho vulgui podrà adquirir entrades per accedir al Mapping de la Volta del Pallol. Així mateix, les persones empadronades a la ciutat també podran fer-se el passi tarragoní.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta