Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2024 Surt a licitació el projecte de millora de l’accés i enllumenat del circ romà

Surt a licitació el projecte de millora de l’accés i enllumenat del circ romà

Surt a licitació el projecte de millora de l’accés i enllumenat del circ romà

Surt a licitació el projecte de millora de l’accés i enllumenat del circ romà Foto: Manel Antolí
21/03/2024

Aquest matí ha sortit a licitació el concurs per a optar a l’execució de les obres compreses en el projecte de millora en l'accés al circ romà i l’enllumenat de les voltes. En aquest sentit, es fa un pas endavant molt necessari per tal de poder adequar el monument al seu estat més òptim.

Les actuacions es centraran, d’una banda, en la millora de la rampa d’accés a la capçalera al Circ, adequant-ne el paviment i substituint les peces de marbre més malmeses, així com allargar un tram de la barana d’entrada al monument.

L’altra part del projecte és la instal·lació d’un nou enllumenat tant a la rampa d’accés a la capçalera del circ, com a les voltes que donen sota el carrer Enrajolat. Aprofitant els treballs, també s’inclou la renovació de les línies d’endolls, nous armaris i quadres elèctrics exteriors.

El termini per a presentar propostes és fins al 12 d’abril, l’obra té un cost aproximat de 200.000 € i l’execució es preveu que es pugui dur a terme en 2 mesos.

Podeu consultar l'anunci clicant sobre aquest enllaç.

Segells de reconeixement d'administració oberta