Esteu aquí: Inici Patrimoni Notícies Notícies 2024 Surt a licitació el projecte de restauració i consolidació de l’aqüeducte romà del Camp de Mart

Surt a licitació el projecte de restauració i consolidació de l’aqüeducte romà del Camp de Mart

Surt a licitació el projecte de restauració i consolidació de l’aqüeducte romà del Camp de Mart

Aquest matí s'ha publicat al perfil del contractant el projecte de restauració i consolidació del tram de l'aqüeducte romà del Camp de Mart
Surt a licitació el projecte de restauració i consolidació de l’aqüeducte romà del Camp de Mart Foto: Isaïas Mena
08/07/2024

El projecte consisteix en la consolidació de la base d’aquest tram de l’aqüeducte i la muralla. Així doncs, es retiraran els afegits moderns que puguin malmetre la imatge i lectura de l’aqüeducte, s’eliminaran els restes de plantes i arrels i es segellaran les esquerdes. També està previst dins el projecte l’estudi de les patologies que presenta, així com la senyalització i posada en valor del monument.

L’actuació proposada en aquest projecte és la mínima per tal de garantir la conservació i la integritat del bé cultural. La zona d’actuació és de 31,60 m2 i es pot delimitar en el mur que hi ha darrere el Teatre Auditori.

La durada prevista dels treballs a la zona és de 8 setmanes i el valor estimat del contracte és de 40.000 € aproximadament.

Podeu consultar l'anunci de licitació entrant al web de la Plataforma de Serveis de Contractació Pública.

Segells de reconeixement d'administració oberta