Esteu aquí: Inici Salut Notícies Prevenció de les addiccions El 2n Seminari Internacional Planet Youth ja està en marxa

El 2n Seminari Internacional Planet Youth ja està en marxa

El 2n Seminari Internacional Planet Youth ja està en marxa

El 2n Seminari Internacional Planet Youth ja està en marxa La sessió inaugural del Seminari Internacional Planet Youth que ha tingut lloc aquest matí. Foto: Mauri
17/04/2018

Aquest matí s'ha inaugurat el 2n Seminari Internacional Planet Youth a l'Aula Magna de la URV, que està organitzat per la conselleria de Serveis a la Persona de l'Ajuntament de Tarragona i el Centre Islandès d'Investigació i Anàlisi Social (ICSRA).

Planet Youth és una iniciativa islandesa de prevenció comunitària que té com a objectiu reduir els consums de drogues en la població juvenil i promoure entorns saludables. Tarragona és l'única ciutat de l'Estat espanyol que desenvolupa aquest model des de l'any 2015.

Al seminari s'hi han inscrit més de 124 persones procedents de diferents països d'Europa, Amèrica i d'altres comunitats autònomes de l'Estat.

Cal assenyalar, que dimecres a les 12 del migdia hi haurà una ponència sobre la implantació Planet Youth a la nostra ciutat i, a les 12.30 hores, es presentaran els resultats de l'enquesta realitzada a més de 2.500 adolescents d'entre 15 i 16 anys de la nostra ciutat.

A les 17.30 hores, la consellera de Serveis a la Persona de l'Ajuntament, Ana Santos, clourà el Seminari. D'altra banda, a la mateixa Aula Magna, de les 18 a les 19.30 hores, hi haurà el Fòrum Smart sobre les addiccions tecnològiques.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta