Esteu aquí: Inici Salut Notícies Prevenció de les addiccions L’Oficina Jove del Tarragonès se suma a la campanya "Veus el que beus?"

L’Oficina Jove del Tarragonès se suma a la campanya "Veus el que beus?"

L’Oficina Jove del Tarragonès se suma a la campanya "Veus el que beus?"

Fins al dia 15, amb motiu del Dia Sense Alcohol
10/11/2015


En el marc de la campanya “Veus el que beus?”, impulsada per la Generalitat de Catalunya, l’Oficina Jove del Tarragonès ha organitzat diverses accions adreçades a les persones joves que s’apropin a l’equipament, amb l’objectiu d’explicar les problemàtiques que comporta el consum d’alcohol i els riscos per a la salut, així com per donar a conèixer les alternatives que hi ha i els recursos existents al territori.


L’Oficina Jove del Tarragonès és una finestreta comarcal d’atenció a les persones joves, gestionada conjuntament pel Consell Comarcal del Tarragonès, la Direcció General de Joventut i l’Ajuntament de Tarragona.

Aquestes accions tindran lloc els dies 10, 12 i 13 de novembre de 9.30 a 14 h al mateix equipament i seran dinàmiques i participatives. A través de jocs i tallers, es treballarà sobre els efectes de l’alcohol en la conducció, sobre mites i realitats al voltant de l’alcohol i s’abordaran aspectes relacionats amb el seu consum i la seva repercussió en la salut.

Les dinàmiques seran conduïdes pel tècnic del Servei de Salut de l’Oficina Jove del Tarragonès. Aquest servei és confidencial i dóna informació, orientació i assessorament a joves sobre aspectes relacionats amb la sexualitat i afectivitat, consums de substàncies, alimentació, VIH i sida, infeccions de transmissió sexual, així com qualsevol altre aspecte relacionat amb la salut.

Les accions són gratuïtes i obertes a tothom. Només cal adreçar-se a l’Oficina Jove del Tarragonès, que es troba a la Pl. Imperial Tarraco, 1.

La campanya "Veus el que beus?" durarà fins al dia 15 de novembre, Dia Sense Alcohol.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta