Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2013 Presentada la II Fira Ecosalut, amb més de 40 activitats

Presentada la II Fira Ecosalut, amb més de 40 activitats

Presentada la II Fira Ecosalut, amb més de 40 activitats

Enguany comptarà amb la presència del lama Rimpoche, Mark Pulido, Suzanne Powell i el doctor Francisco Barnosell.
Presentada la II Fira Ecosalut, amb més de 40 activitats Foto: Mauri Fernández
31/10/2013

 

Avui s’ha presentat la segona edició de la Fira Ecosalut, de la consciència i l’ecologia que tindrà lloc entre els dies 22 i 24 de novembre.

La fira s’ubicarà a l’edifici del Palau de Congressos, i començarà el divendres 22 de novembre a les 17 h. Dissabte 23 i diumenge 24 l’horari d’obertura  serà de 10 a 21 h. L’accés serà gratuït.

Gairebé 70 expositors ompliran el Palau de Congressos amb els seus productes i serveis relacionats amb el benestar de la nostra salut, l’equilibri de la nostra consciència i del medi ambient. A la fira hi trobareu productes ecològics i naturals, tallers de meditació, teràpies, activitats infantils, etc. A més, es realitzaran sortejos durant tot el cap de setmana.

Entre les diferents activitats programades, destaca el dissabte 23 de novembre a les 15 h, amb el concert de Campanes Planes d’Alta Freqüència Vibratòria (les anomenades “Bilas”) a càrrec del primer i únic intèrpret europeu d’aquests instruments, Mark Pulido. Sota el títol “sonidos terapéuticos de las bilas”, Mark Pulido omplirà la sala August del Palau de Congressos amb un ampli ventall de sons harmònics, de llarga durada i vibració que recullen els principis de la teràpia vibracional de forma amplificada.

Les entrades pel concert tenen un preu de 11€ i es poden comprar de forma anticipada al web www.ticketea.com/mark-pulido.

L’entrada pel concert dóna accés gratuït a les conferències de Suzanne Powell a les 12 h i del doctor Francisco Barnosell a les 17 h del mateix dia 23.

En cas d’assistir únicament a les conferències aquestes tenen un preu de 3 € l’entrada.

Segells de reconeixement d'administració oberta