Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2013 El Dentibús farà revisions bucodentals gratuïtes a Tarragona.

El Dentibús farà revisions bucodentals gratuïtes a Tarragona.

El Dentibús farà revisions bucodentals gratuïtes a Tarragona.

El Dentibús de la Fundación Dental Española i el Consejo General de Colegios de Dentistas visitarà la nostra ciutat els dies 28 i 29 de novembre a la Plaça Verdaguer.
24/10/2013


L’autobús està adaptat com a clínica dental per a la prevenció i el diagnòstic odontològic. Durant els dies 28 i 29 de novembre la unitat mòbil de la Fundación Dental Española farà revisions dentals gratuïtes a tots els ciutadans que ho desitgen. Un cop realitzada la revisió, s’informarà als pacients del seu estat de salut bucodental i s’oferirà assessorament sobre diferents propostes terapèutiques per solucionar les patologies que puguin presentar.

Els impulsors del projecte volen conscienciar la població de la necessitat d’acudir al dentista per fer revisions preventives i de la importància de mantenir una bona higiene bucodental.

Des del Consell General de dentistes s’insisteix en la necessitat de dur a terme aquesta campanya, ja que l’Estat Espanyol és el quart país de la UE que menys va al dentista.

Segells de reconeixement d'administració oberta