Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2013 Tarragona acull una jornada de prevenció del càncer colorectal

Tarragona acull una jornada de prevenció del càncer colorectal

Tarragona acull una jornada de prevenció del càncer colorectal

Aquest càncer és un dels més freqüents entre la població catalana: el segon entre les dones i el tercer entre els homes.
23/10/2013

 

La jornada començarà aquest dijous 24 d’octubre a les 10 h a la Plaça Verdaguer, on fins a les 18 h els participants podran fer una visita guiada per una simulació d’un còlon inflable en el qual descobriran els diferents estadis de la malaltia. Un grup de voluntaris de l’Associació Espanyola Contra el Càncer seran els encarregats de guiar el recorregut i conscienciar de la importància de la prevenció d’aquesta malaltia.

A les 11 h a l’Antiga Audiència, la Dra. Anna Fité farà una conferència informativa sobre la prevenció del càncer de còlon. Es donarà informació sobre la malaltia i la importància de la detecció precoç, així com de la importància de la prevenció mitjançant l’alimentació i l’activitat física.

L’acte està organitzat per la Fundació Agrupació Mútua, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Tarragona i el Pla Director d’Oncologia.

Les activitats estan obertes a tothom i l’entrada és lliure.

Segells de reconeixement d’administració oberta