Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2013 L’IMET acull la presentació d'un llibre de consells per a la salut visual de la gent gran

L’IMET acull la presentació d'un llibre de consells per a la salut visual de la gent gran

L’IMET acull la presentació d'un llibre de consells per a la salut visual de la gent gran

La publicació és de la Fundació Agrupació Mútua i l’acte serà demà a les 10 del matí.
12/11/2013

 

Demà dimecres 13 de novembre a les 10 del matí, l’Institut Municipal d’Educació acull la presentació del llibre Informació i consells per promoure la salut visual en la gent gran, publicat per la Fundació Agrupació Mútua.

L'objectiu de la publicació és explicar de manera entenedora el fenomen de la visió, així com donar els consells necessaris que cal adoptar per gaudir d'una bona salut visual durant la vellesa. A més, s'exposen els canvis fisiològics que es produeixen en la visió a mesura que anem envellint i s'indiquen les patologies oculars més freqüents que afecten la gent gran. Per últim, s'enumeren els símptomes visuals sobre els quals, en presentar-se i a causa de la seva transcendència, caldrà anar a buscar consell oftalmològic de manera preferent.

L’acte forma part de la programació de Gent Gran Activa que impulsa l’Ajuntament de Tarragona, es tracta d’un programa d’activitats amb l’objectiu de potenciar el concepte d’envelliment saludable, promoure la qualitat de vida de la gent gran, tant a escala física com mental. Els cursos són totalment gratuïts i tenen com a principals objectius: facilitar la convivència i noves relacions socials, potenciar l’autoestima, afavorir el manteniment actiu del cos i la memòria, així com promoure el desenvolupament de la capacitat creadora i artística. Aquestes activitats es realitzen a les 13 llars municipals, als centres cívics i a les instal·lacions esportives del Patronat Municipal d’Esports. Per poder participar en alguna de les activitats programades cal estar empadronat/da a Tarragona, tenir més de seixanta anys, ser pensionista o jubilat/da i omplir el full d’inscripció que es pot troben a les oficines de l’OMAC. Les places són limitades i per a tota la ciutat, tenint prioritat sempre les persones de més edat.

Podeu trobar més informació en aquest enllaç a Gent Gran Activa

Segells de reconeixement d'administració oberta