Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2013 La façana de l'Ajuntament s'il·luminarà pel Dia Mundial de la Diabetis

La façana de l'Ajuntament s'il·luminarà pel Dia Mundial de la Diabetis

La façana de l'Ajuntament s'il·luminarà pel Dia Mundial de la Diabetis

L'acte s'emmarca dins la campanya que impulsa la Federació Internacional de Diabetis (FID).
13/11/2013

 

Demà dijous 14 de novembre la façana del Palau Municipal s’il·luminarà per commemorar el Dia Mundial de la Diabetis. De les 6 de la tarda fins a les 11 h de la nit les llums seran blaves, color del cercle que simbolitza la campanya per la diabetis. Es tracta d’una iniciativa de l’Ajuntament de Tarragona en col·laboració amb l’Associació de Diabètics de les Comarques Tarragonines emmarcada en la campanya del Dia Mundial de la Diabetis que impulsa la Federació Internacional de Diabetis (FID). Entre els actes previstos per a commemorar aquest dia, els edificis i llocs emblemàtics de tot el món s’il·luminaran de color blau.

A més, el 17 de novembre també es realitzarà una caminada popular organitzada per l’Associació de Diabètics de les Comarques de Tarragona. El punt de trobada serà a les 11 del matí a la Platja de l’Arrabassada.

La façana de l’edifici de la Plaça de la Font compta des del setembre amb un nou sistema d’il·luminació que permet un estalvi energètic d’un 60% respecte al consum habitual gràcies al seu sistema d’il·luminació LED. La particularitat d’aquesta instal·lació, a banda del seu baix consum, és la possibilitat de programar qualsevol tipus de combinació de colors.

Segells de reconeixement d'administració oberta