Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2013 Mark Pulido, Suzane Powell, el doctor Francisoc Barnosell, el lama Lobsang Dhonden i Denis Astelar participen en la 2a Fira Ecosalut

Mark Pulido, Suzane Powell, el doctor Francisoc Barnosell, el lama Lobsang Dhonden i Denis Astelar participen en la 2a Fira Ecosalut

Mark Pulido, Suzane Powell, el doctor Francisoc Barnosell, el lama Lobsang Dhonden i Denis Astelar participen en la 2a Fira Ecosalut

Gairebé 70 expositors ubicats al Palau de Congressos, l’entrada gratuïta i la participació de prestigiosos conferenciants, són un potent reclam pel públic tarragoní.
21/11/2013

Del 22 al 24 de novembre tindrà lloc l’Ecosalut, la segona edició de la fira de la salut, la de consciència i l’ecologia. Gairebé 70 expositors ompliran el Palau de Congressos amb els seus productes i serveis tots relacionats amb el benestar de la nostra salut i l’equilibri de la nostra consciència i del medi ambient. La fira començarà el divendres 22 de novembre a les 17 h i fins a les 21h. Dissabte i diumenge, 23 i 24 de novembre, l’horari d’obertura de la fira serà de 10 a 21h. L’accés a la fira serà gratuït.

El dissabte 23 de novembre a les 13 h, el professor Denis Astelar, fundador de l’acadèmia Hermes, farà una conferència a la sala Medusa del Palau de Congressos. L’accés és lliure, limitat a la capacitat de la sala. Els cursos, seminaris i conferències que realitza provoquen un gran canvi de vibració a través de reflexions de saviesa sobre la vivència del present i del sentit de la vida. Durant la seva estada a la fira Ecosalut, Denis Astelar presentarà el seu llibre “El karma desvelado” i en signarà autògrafs.

Un altre dels personatges destacats d’Ecosalut és Lobsang Dhonden, Lama provinent de l’Índia que signarà autògrafs a l’estand de la Fundación Tathagata.

Entre les diferents activitats programades, el dissabte 23 de novembre a les 15 h, s’ha organitzat el concert de Campanes Planes d’Alta Freqüència Vibratòria (les anomenades “Bilas”) a càrrec del primer i únic intèrpret europeu d’aquests instruments, Mark Pulido. Sota el títol “sonidos terapéuticos de las bilas”, Mark Pulido omplirà la sala August del Palau de Congressos amb un ampli ventall de sons harmònics, de llarga durada i vibració que recullen els principis de la teràpia vibracional de forma amplificada. Les entrades pel concert tenen un preu de 11€ i es poden comprar de forma anticipada al web www.ticketea.com/mark-pulido. L’entrada pel concert dóna accés gratuït a les conferències de Suzanne Powell a les 12 h i del Dr. Francisco Barnosell a les 17 h. En cas d’assistir únicament a les conferències aquestes tenen un preu de 3€ l’entrada.

A la fira, que se celebrarà a l’edifici del Palau de Congressos, hi trobareu productes ecològics i naturals, tallers de meditació, teràpies, activitats infantils, etc. A més, es realitzaran sortejos durant tot el cap de setmana.

Alguns dels noms destacats que intervindran a Ecosalut: Vicente Romero (Navarra) parlarà sobre telekinesis i realitzarà una correcció grupal; el Profesor Felipe Santiago Granado (Irún); Ricard Lujano (Barcelona) parlarà de Biodescodificació; les Ànimes Bessones Núria i Pere Pascuet (Barcelona); María Yebra que parlarà del mètode Yuen i realitzarà una correcció grupal; la Doctora Maribel Calpe; Doctor Román Nebreda; Doctora Clara Biosca; i un llarg etc.

L’acte inaugural serà demà divendres 22 de novembre de 2013, a les 17 h. Hi intervindran: Montse Castellar, presidenta de l’Associació Ecosalut; Cecilia Coviella, tresorera de l’Associació Ecosalut i Victòria Pelegrín, tinenta d'alcalde de Llicències, Comunicacions Urbanístiques i Ambientals, Domini Públic i Disciplina Urbanística

Segells de reconeixement d’administració oberta