Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2014 Divendres 30 de maig se celebra la mostra de cinema "Salut, drets, acció" a l'Antiga Audiència

Divendres 30 de maig se celebra la mostra de cinema "Salut, drets, acció" a l'Antiga Audiència

Divendres 30 de maig se celebra la mostra de cinema "Salut, drets, acció" a l'Antiga Audiència

Es projectaran dos documentals i posteriorment hi haurà un debat sobre la defensa de la sanitat pública davant els interessos privats
27/05/2014

 

Per primera vegada la mostra de cinema “Salut, drets, acció”, promoguda per Medicus Mundi Catalunya i Farmacèutic Mundi, celebrarà una sessió a la nostra ciutat amb la col·laboració del departament de Cooperació de l’Ajuntament de Tarragona i el Medical Antropology Research Center (MARC).

La sessió serà el divendres 30 de maig, a les 18 hores, a l’Antiga Audiència on es projectaran els documentals: A luta continua i Índia, la farmàcia del món. El primer documental tracta de les ingerències que viu Moçambic en la construcció del seu sistema públic de salut; i el segon de la lluita entre el negoci de les patents i la protecció de l’accés als medicaments a l'Índia.

A continuació, hi haurà un debat sobre Defensar la sanitat pública davant dels interessos privats amb la participació de l’assessor en Salut i Desenvolupament del Centre Sud a Ginebra, Germán Velázquez, i el representant de MARC a Tarragona, Oriol Romaní.

La 8a edició de la mostra de cinema, que recórrer diferents ciutats de Catalunya, va néixer amb la intenció de visibilitzar la vulneració de la salut als països empobrits.

Podeu trobar més informació en el següent enllaç: salutdretsaccio.org/prensa/

Segells de reconeixement d’administració oberta