Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2014 El Palau de Congressos acull el I Congrés Ecosalut: salut, consciència i ecologia

El Palau de Congressos acull el I Congrés Ecosalut: salut, consciència i ecologia

El Palau de Congressos acull el I Congrés Ecosalut: salut, consciència i ecologia

Enguany no hi haurà firaires ni expositors, però hi participaran més de 40 conferenciants de reconegut prestigi
14/11/2014

 

El cap de setmana vinent, 22 i 23 de novembre de 2014, tindrà lloc al Palau Firal i de Congressos de Tarragona el I Congrés Ecosalut: salut, consciència i ecologia, que compta amb un elaborat programa farcit de tallers, conferències, meditacions, etc.

L’organització presenta enguany una nova perspectiva de la fira que s'anava celebrant des del 2012. En la present edició no es dóna cabuda a firaires i expositors, per això ha deixat d'anomenar-se fira, i en el seu lloc els inscrits podran compartir tot el cap de setmana amb el propis conferenciants.

Entre les moltes activitats destaca la participació del doctor Jose Lao (Barcelona), reconegut genetista a escala mundial, assessor mèdic a Nova York i assessor científic de Preventia; l’osteòpata Frèderic Guez (França), creador del seu propi Mètode Essentis, també reconegut a escala mundial; la terapeuta i professora Raquel Rus (Madrid); Johannes Uske, terapeuta de registres Akáshics; el professor Denis Astelar; el doctor Juan Martínez; la doctora Calpe; Jordi Griera i Roig, enginyer, empresari i consultor, etc. En total hi participen més de 40 conferenciants durant 2 dies de congrés.

El Congrés obrirà les seves portes el dissabte 22 de novembre a partir de les 9.30 h per a l’acreditació de ponents i visitants, fins a les 21 h. El diumenge l’horari serà de 9.30 h a 20 h.

El preu de l’entrada a taquilla serà de 25 € per a tot el cap de setmana i el de l’entrada anticipada és de 12 € als següents punts de venda: herboristeria Ecològica (davant Correus) i herboristeria Cavea (carrer de la Nau).

 

Segells de reconeixement d’administració oberta