Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2014 El Síndic de Greuges visitarà Tarragona el 15 de maig

El Síndic de Greuges visitarà Tarragona el 15 de maig

El Síndic de Greuges visitarà Tarragona el 15 de maig

Rafael Ribó oferirà una conferència sobre el “Dret a la salut en el context de crisi”
13/05/2014

El Síndic de Greuges de Catalunya, Rafael Ribó, oferirà dijous 15 de maig a la tarda a la sala d’actes del Palau Municipal una conferència sobre el “Dret a la salut en el context de crisi”. La xerrada forma part del conveni de col·laboració de l’Ajuntament amb el Síndic de Greuges que preveu que es desplaci almenys una vegada a l’any a Tarragona.

Durant el matí, l’oficina mòbil del Síndic es desplaçarà al Centre Cívic de Bonavista. Aquelles persones que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre qualsevol actuació de l’administració pública i contra les empreses que presten serveis d’interès general: electricitat, gas, aigua, telefonia, etc., ho poden fer concertant cita prèvia.

Tant si es tracta d’una queixa o d’una consulta, l'oficina del Síndic és oberta a tothom. Tot i així, les seves competències són limitades i no pot intervenir en conflictes entre particulars. El Síndic atén i orienta totes les persones interessades sobre el procediment més adient per solucionar el seu problema.

Telèfon gratuït: 900 124 124
Correu electrònic: sindic@sindic.cat
Més informació: www.sindic.cat

Segells de reconeixement d’administració oberta