Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2015 L'Ajuntament presenta 'Art solidari. Maternitat amb esperança"

L'Ajuntament presenta 'Art solidari. Maternitat amb esperança"

L'Ajuntament presenta 'Art solidari. Maternitat amb esperança"

L'acte serà demà dimecres, 16 de desembre a les 7 de la tarda a la sala d'actes.
15/12/2015

 

Demà dimecres, 16 de desembre, l’Ajuntament presenta "Art Solidari. Maternitat amb esperança" que organitza l’ONG Matres Mundi i Atenció de la Salut Sexual i Reproductiva (ASSIR) Camp de Tarragona de l’ICS amb la col·laboració del consistori tarragoní. L’acte començarà a les 7 de la tarda a la sala d'actes amb una presentació del projecte Casa Maternal La Lumière 2 que l’ONG desenvolupa a Nemba (Ruanda ) i, a continuació, s’inaugurarà l’exposició al Pati Jaume I. Es tracta d’una mostra formada per les obres de 31 artistes del col·lectiu Grupdart.cat que es podran adquirir i una part dels beneficis es destinaran al finançament del projecte de Matres Mundi.

L’acte comptarà amb la presència de Francesc Fargas, obstetrista-ginecòleg director de l’ASSIR de l’ICS Camp de Tarragona; Susana Abajo llevadora coordinadora d’ASSIR; Josep Aragonès del Grupdart.cat i Dolors Chacón, secretària general de l'ONG Matres-Mundi.

L’ONG treballa a Ruanda impulsant accions per afavorir la disminució de la morbimortalitat maternoinfantil, a l’octubre de 2014 va inaugurar la llar maternal “La Lumière 2” a l’Hospital de Nemba per acollir a les dones gestants sense recursos i amb risc. Ara Matres Mundi vol millorar el control de les dones a l’embaràs i al postpart i, per això, ha iniciat aquesta acció solidària per recollir fons que permetin dotar de material els centres de salut i també realitzar formació als professionals sanitaris.

 

Podeu accedir a la invitació de la presentació.

Segells de reconeixement d’administració oberta