Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2015 Tarragona se suma al Dia Mundial de la Sida

Tarragona se suma al Dia Mundial de la Sida

Tarragona se suma al Dia Mundial de la Sida

Dilluns vinent, a les 9.30 h, el Col·legi de Farmacèutics n'acull la presentació dels actes commemoratius.
28/11/2014

 

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de la Sida, el dilluns, 1 de desembre el Grup de Treball de Salut Sexual i VIH/Sida del Camp de Tarragona ha preparat diversos actes commemoratius a la ciutat de Tarragona. A les 9.30 h, la seu del Col·legi de Farmacèutics (Enric d’Ossó, 1) acollirà la presentació dels actes programats per commemorar la jornada, es donaran les dades epidemiològiques i accions realitzades a Tarragona en VIH/sida i es realitzarà la lectura del manifest. Hi intervindran Joaquim Nolla, president del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona; Ivana Martínez, consellera de Joventut de l'Ajuntament de Tarragona; Lluís Romero, representant del Grup de Treball de Salut Sexual i VIH/Sida; Joan Guix, representant de l'Agència de Salut Pública de la Generalitat.

La celebració continuarà a les 10.30 h al mateix Col·legi de Farmacèutics amb la jornada formativa en salut sexual “I tu, tens el sexe que vols?”, adreçada a estudiants de cicles formatius, batxillerat i estudis universitaris. Durant tot el dia i fins al dia 5 de desembre s'instal·laran estands informatius sobre la sida a l'Oficina Jove, CAP i hospitals i centres de secundària. El dilluns els edificis emblemàtics de la ciutat s'il·luminaran de color vermell per commemorar el Dia Mundial de la Sida.

El Grup de Treball de Salut Sexual i VIH/Sida del Camp de Tarragona té com a objectiu principal impulsar campanyes per informar, sensibilitzar i donar suport a totes aquelles persones vulnerables amb risc de patir aquesta malaltia i i conscienciar la població de l'existència de la sida i està format per les entitats i organismes següents: Creu Roja, Assexora’t, H2o, UGT, Creu Roja Joventut, ASSIR-ICS Camp de Tarragona, CAS Drogodependències, Col·legi d'Infermeria de Tarragona, Col·legi de Farmacèutics de Tarragona, Hospital Sant Pau i Santa Tecla, Hospital Universitari Joan XXIII, Àrea de Serveis a la Persona de l’Ajuntament de Tarragona, Programa de Salut i Escola i Gestió i Prestació de Serveis de Salut.

Segells de reconeixement d’administració oberta