Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2015 Una caminada per l'Anella Verda i sessions de e-salut, pròxims actes destacats d'"Abril, el mes de la salut"

Una caminada per l'Anella Verda i sessions de e-salut, pròxims actes destacats d'"Abril, el mes de la salut"

Una caminada per l'Anella Verda i sessions de e-salut, pròxims actes destacats d'"Abril, el mes de la salut"

16/04/2015

 

Tarragona Saludable continua amb els actes d'“Abril, mes de la salut”,que aplega una vintena d’activitats per promoure un estil de vida saludable a la ciutat. Aquest dissabte, 18 d’abril, es farà la 3a Caminada Popular des de la Canonja i barris de Ponent fins la Platja Llarga, per fer salut i promoure les passejades pels espais naturals del territori, amb el coneixement de les rutes verdes que connecten l’Anella Verda amb el centre de la ciutat i el mar. Durant la passejada s’estrenarà la nova senyalització del camí connector de Ponent amb l’Anella Verda de Tarragona que ha fet el departament de Medi Ambient de l’Ajuntament de Tarragona amb la col·laboració de l’Associació Aurora, Centre Especial de Treball. Els treballs de senyalització, amb un cost de 6.932,67 euros, consten de la col·locació de pals de fusta informatius i banderoles i aviat també s’instal·laran dos plafons informatius.

A més, també dins el programa d’”Abril, el mes de la salut”, la Xarxa de Telecentres i l’Institut Català de la Salut han programat unes sessions per tal d’apropar la ciutadania a les possibilitats que ofereixen les noves tecnologies en l’àmbit sanitari.

“La salut en un click”, són les sessions programades als Telecentres per a la pròxima setmana; seran càpsules de 90 minuts on es parlarà de la carpeta de la salut, el consentiment informat electrònic o la citació per Internet.

Les sessions programades són les següents:
• Telecentre Sant Pere i Sant Pau, Centre Cívic, carrer de l’ Institut s/n.
Dimecres, 22 d’abril, de 9,30 a 11 h.
• Telecentre Tarragona Centre, Pl. Imperial Tàrraco.
Dijous, 23 d’abril, de 9,30 a 11 h.
• Telecentre Bonavista Centre Cívic, carrer 11, núm. 13.
Divendres, 24 d'abril, de 9,30 a 11 h.

Per inscriure’s, cal enviar un correu electrònic a telecentres@tarragona.cat amb el nom, cognoms, telèfon de contacte i dia escollit. El nombre de places és limitat i es farà per ordre d’inscripció.

Tarragona Saludable és una xarxa d’entitats i organismes que treballen per millorar la salut dels tarragonins, i que ha sumat esforços per organitzar durant tot el mes d’abril activitats promogudes des dels seus propis recursos i serveis per promoure la salut i donar-se a conèixer a la població.

Segells de reconeixement d’administració oberta