Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2016 Demà comença la 12a edició de l'Aventura de la Vida a Tarragona Ràdio

Demà comença la 12a edició de l'Aventura de la Vida a Tarragona Ràdio

Demà comença la 12a edició de l'Aventura de la Vida a Tarragona Ràdio

Demà comença la 12a edició de l'Aventura de la Vida a Tarragona Ràdio Fotografia d'uns dels programes
Més de 2.000 alumnes han participat en aquest programa radiofònic per a la promoció dels hàbits saludables
28/01/2016

 

Demà divendres, 29 de gener, d’11 a 12 h comença la 12a edició del programa l’Aventura de la Vida de Tarragona Ràdio. L’espai setmanal, s’emet en directe cada divendres, compta amb la participació d’alumnes de nou centres escolars de la ciutat i s’emmarca en el projecte impulsat per l’Ajuntament per promoure els hàbits saludables i prevenir les conductes de risc entre els infants i joves de la ciutat.

La consellera de Salut, Ana Santos, explica que “és una iniciativa molt positiva, ja que aconsegueix la implicació de les famílies i la comunitat educativa en la transmissió d’estils de vida saludable i fa que els nostres joves i infants desenvolupin la seva capacitat crítica i els fa ciutadans més participatius”. El programa es converteix en altaveu de les reflexions i propostes dels infants i adolescents al voltant de temes sobre la salut i la convivència. Els centres educatius que participen en l'Aventura de la Vida són: Col·legi L’Estonnac-Ensenyança, Col·legi Sant Pau, Escola Bonavista, Escola Campclar, Escola Miracle, Escola Santa Pere i Sant Pau, Escola Ponent, CEE Sant Rafael i, en aquesta nova edició s’incorpora el Col·legi Mare de Déu del Carme.

El curs passat es van fer 17 programes en directe i hi van participar un total de 284 alumnes, 32 tutors i 14 avis i àvies. Es van tractar temes com: el respecte vers un mateix i vers els altres, les relacions amb els que ens envolten, l’empatia i el saber escoltar, la resolució dels conflictes, les preocupacions envers el futur, la importància de l’esforç per aconseguir el que volem, l’alimentació saludable, les llaminadures, els beneficis de l’exercici físic, la protecció solar, la seguretat vial, les relacions de parella i les noves tecnologies.

Dades de participació des de 2005:

  •  Total de programes emesos 211 programes
  •  Total d’alumnes 2.209 alumnes
  •  Total de tutors/es 273 tutors/es

Comparteix

arxivat sota: ,
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat