Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2016 L'Ajuntament i la Fundació Agrupació renoven el conveni pel foment d'un estil de vida saludable

L'Ajuntament i la Fundació Agrupació renoven el conveni pel foment d'un estil de vida saludable

L'Ajuntament i la Fundació Agrupació renoven el conveni pel foment d'un estil de vida saludable

Està basat en la dieta mediterrània i l'envelliment saludable
L'Ajuntament i la Fundació Agrupació renoven el conveni pel foment d'un estil de vida saludable Foto: Mauri - L'Ana Santos i l'Imma Playà signant el conveni
12/04/2016

 

L'Ajuntament i la Fundació Agrupació han renovat aquest matí el conveni de col·laboració per la promoció d'estils de vida saludable. L'acord estableix l'organització d'activitats per promoure la dieta mediterrània entre escolars de la ciutat i xerrades sobre envelliment saludable. L'acord l'han signat la consellera de Salut, Ana Santos, i la directora de la Fundació, Imma Playà, al Col·legi Mare de Déu del Carme on aquest matí s'ha realitzat una de les activitats previstes, La Gimcana de la Dieta Mediterrània. La consellera ha destacat la tasca conjunta de la Fundació i l'àrea de Salut de l'Ajuntament que "permet apropar l'alimentació saludable i promou bons hàbits alimentaris entre els més joves, la prevenció i l'educació són els millors aliats per gaudir d'una bona qualitat de vida".

Alumnes de secundària del centre han realitzat aquesta gimcana que és un viatge per la dieta mediterrània, un dels models alimentaris més saludables. Els nens i nenes que hi participen van passant de prova en prova (jocs i tallers de cuina o manualitats) i alhora s'assabenten de quins són els valors nutricionals necessaris per assegurar una bona alimentació. Per què mengem, menjar per créixer, els àpats, la fàbrica dels aliments, etc. són alguns dels temes que es tracten durant el circuit de proves.

Durant el segon semestre del 2016, entre els mesos d'octubre i novembre, es durà a terme una nova gimcana en un dels centres de secundària de la ciutat i es realitzarà una xerrada sobre l'envelliment saludable que, en l'edició d'aquest any, tractarà sobre els estats d'ànim i depressió en les persones grans.

Segells de reconeixement d’administració oberta