Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2016 L'Hospital Universitari Joan XXIII celebra el seu 50è aniversari

L'Hospital Universitari Joan XXIII celebra el seu 50è aniversari

L'Hospital Universitari Joan XXIII celebra el seu 50è aniversari

Aquest matí ha tingut lloc el primer acte commemoratiu al Saló de Sessions de l'Ajuntament
L'Hospital Universitari Joan XXIII celebra el seu 50è aniversari Foto: Mauri
04/11/2016


La inauguració dels actes del 50è Aniversari de l'Hospital Universitari Joan XXIII de Tarragona, han començat aquest matí al Saló de Sessions del Palau Municipal.

L'acte ha estat presidit pel conseller de Presidència i Estratègies de ciutat, Alejandro Fernández, que ha estat acompanyat per la directora gerent de l'ICS, Candela Calle, i pel gerent de l'ICS Camp de Tarragona, Rafael Gràcia.

El dr. Agustí Tarrés, pediatra jubilat de l'Hospital, ha pronunciat una conferència sobre l'impacte de l'Hospital Joan XXIII a la ciutat.

A les 13.15 h, davant de l'hospital, ha tingut lloc una festa oberta a la ciutadania, amb la participació de Pallapupes, ONG de pallassos hospitalaris; Small River Brass, banda de dixie; Woody, personatge de Port Aventura i ' Els Super herois de la sang' del Banc de Sang i Teixits.

Amb motiu de l'aniversari, l'hospital ha estrenat un blog amb tota la informació sobre els diferents actes que organitzarà per commemorar-ho. Podeu visitar el blog en aquest enllaç.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta