Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2016 Tarragona se suma a la campanya "Fer un gest per l'ELA"

Tarragona se suma a la campanya "Fer un gest per l'ELA"

Tarragona se suma a la campanya "Fer un gest per l'ELA"

El 21 de juny el Palau Municipal s'hi il·luminarà de verd pel dia mundial de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica
17/06/2016


Tarragona se suma a la campanya amb motiu del Dia Mundial de l'Esclerosi Lateral Amiotròfica, que se celebra el pròxim dia 21 de juny, i la façana del Palau Municipal s'hi il·luminarà de color verd. Amb el lema "Fes un gest per l'ELA", la Fundació Catalana d'ELA Miquel Vall impulsa aquesta iniciativa solidària per donar a conèixer la malaltia i els projectes que s'impulsen per millorar la qualitat de vida de les persones afectades d'ELA.

Tarragona, juntament amb altres ciutats com Barcelona, Calella, Mataró o Cornellà, il·luminaran un edifici municipal i conviden a tota la ciutadania a sumar-se a la campanya fent-se una fotografia amb el gest per l'ELA i penjar-la a les seves xarxes socials, es tracta de posar la mà dreta amb els dits polze i índex en forma de lletra L. Tothom que participi en la campanya poden utilitzar els hashtags #fesungestperlela, #fesungestperlela2016, #fundaciomiquelvalls i #ela.

La Fundació Miquel Valls és una entitat privada sense ànim de lucre, que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones afectades per l'ELA i les seves famílies de tot el territori català, així com per lluitar contra la malaltia, fomentant la investigació i donant-la a conèixer a la societat en general.
 

Segells de reconeixement d'administració oberta