Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2017 El Feel Vermut recaptarà fons per a la construcció del nou Pediatric Cancer Center Barcelona

El Feel Vermut recaptarà fons per a la construcció del nou Pediatric Cancer Center Barcelona

El Feel Vermut recaptarà fons per a la construcció del nou Pediatric Cancer Center Barcelona

Serà aquest dissabte 6 de maig a la Rambla Nova.
El Feel Vermut recaptarà fons per a la construcció del nou Pediatric Cancer Center Barcelona Foto: Mauri
04/05/2017

Aquest dissabte, 6 de maig, a les 11.00 h i a la Rambla Nova (davant Banc d'Espanya) hi haurà una nova convocatòria del Feel Vermut. Aquest cas la recaptació es destinarà a una nova iniciativa solidària que serà la construcció del nou SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, un projecte de gran rellevància pel futur dels nens i nenes amb càncer i les seves famílies.

Es tracta del primer centre a Europa dedicat exclusivament al tractament i la investigació del càncer infantil. El càncer infantil és una malaltia poc freqüent però devastadora, que no només afecta el nen, sinó a tota la seva família. Aquest nou centre està pensat per ajudar a curar més casos que ara no tenen solució, a minimitzar les seqüeles dels nens que superen aquesta malaltia i a seguir avançant perquè algun dia tots els nens i nenes amb càncer el puguin vèncer.

CAMPANYA #paralosvalientes

El projecte es va donar a conèixer el passat 15 de febrer Dia Internacional del Càncer infantil amb una campanya que es diu #paralosvalientes.

En les quatre edicions celebrades fins al 2017, el Feel Vermut ha lliurat prop de 18.000 euros a entitats benèfiques. Cada un dels esdeveniments previstos es realitza en benefici d'una ONG diferent.

Feel Vermut és una marca que es va crear l'any 2012 per potenciar el fet social de fer el vermut, una tradició popular arrelada a la nostra ciutat. S'ha fet durant 4 anys de forma ininterrompuda esdeveniments multitudinaris i de petit format amb la complicitat de bars i de l'Ajuntament de Tarragona.

Programa del dissabte, 6 de maig:

 • 11.00 h Inici Feel Vermut + música de DJ + Jocs infantils Inflable)
 • 12.00 h Taller de colors a càrrec de The Queen estilistes i Exhibició de ball a càrrec de Shinus danza:
  • Ball modern infantil i adult.
  • Hip hop freestyle.
  • Popping
  •  Contemporani infantil i adults.
  •  Clàssic infantil i adult.
 • 14.00 h Sorteig samarretes Vermut Yzaguirre
 • 15.00 h Cloenda
Segells de reconeixement d’administració oberta