Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2017 Tarragona s'uneix al projecte Estratègies de promoció de la salut i la prevenció del Sistema Nacional de Salut

Tarragona s'uneix al projecte Estratègies de promoció de la salut i la prevenció del Sistema Nacional de Salut

Tarragona s'uneix al projecte Estratègies de promoció de la salut i la prevenció del Sistema Nacional de Salut

En formen part 116 municipis de l'estat i 98 estan en procés d'adhesió.
30/03/2017

L'Ajuntament de Tarragona s'ha adherit al projecte Estratègies de Promoció de la Salut i Prevenció que impulsa el Servei Nacional de Salut. Ara mateix en formen part 116 municipis de l'estat i 98 estan en procés d'adhesió.

Aquesta iniciativa té com a punt de partida l'entorn local, el més proper a la població, i que, per tant, se'l considera el més capacitat per contribuir a la millora de la salut mitjançant les polítiques locals de salut, educació, benestar social, habitatge, esport, seguretat, entre d'altres.

Des del Sistema Nacional de Salut es considera primordial, per aquesta millora de la salut, la implicació i coordinació de la ciutadania, articulant els mecanismes necessaris per participar en la millora del municipi. És per aquesta raó, que des de l'Ajuntament s'ha fixat el compromís de constituir una Taula de coordinació intersectorial que aglutini a tots els agents socials de la ciutat que treballen en l'àmbit de la promoció de la salut i, conjuntament, elaborar un mapa de recursos. Aquesta Taula realitzarà una avaluació continuada i fixarà objectius a mitjà i llarg termini en la promoció dels recursos comunitaris.

Comparteix

arxivat sota: ,
© Ajuntament de Tarragona - Plaça de la Font, 1
43003 Tarragona - Tel. 977 296 100 - ajuntament@tarragona.cat