Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2018 La Xarxa Tarragona saludable ha sortejat quatre entrades pels Jocs Mediterranis

La Xarxa Tarragona saludable ha sortejat quatre entrades pels Jocs Mediterranis

La Xarxa Tarragona saludable ha sortejat quatre entrades pels Jocs Mediterranis

La Xarxa Tarragona saludable ha sortejat quatre entrades pels Jocs Mediterranis Acte de sorteig de les quatre entrades per l'acte d'inauguració dels XVIII Jocs Mediterranis. Foto: Mauri.
23/05/2018

La Xarxa Tarragona Saludable va desenvolupar durant l'abril "El mes de la salut", amb una sèrie d'activitats adreçades a tots els públics per promocionar un estil de vida saludable i les activitats físiques com caminades, gimnàstica per a la gent gran, balls, etc. El miler de persones que van participar en les activitats, van emplenar unes butlletes per participar en el sorteig de quatre entrades per l'acte d'inauguració dels Jocs Mediterranis, que se celebrarà el 22 de juny al Camp del Nàstic.

Els guanyadors del sorteig, celebrat el 15 de maig, al Pati de Jaume I de l'Ajuntament, han estat Lluïsa Torres Sanz i Pau Brull Andreu.

La Xarxa Tarragona Saludable està formada per la conselleria de Serveis a la Persona de l'Ajuntament i les entitats que treballen en la promoció de la salut a la ciutat: Col·legis oficials de metges, farmacèutics, veterinaris, pedagogs i psicòlegs; Agència de Salut Pública de l'Institut Català de la Salut a través dels seus centres d'atenció primària; CAP Muralles; Creu Roja; Associació Espanyola Contra el Càncer; Fundació Siel Bleu i Tarracosalut.

Segells de reconeixement d’administració oberta