Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2019 Durant el mes d'abril s'oferiran activitats per fomentar hàbits saludables

Durant el mes d'abril s'oferiran activitats per fomentar hàbits saludables

Durant el mes d'abril s'oferiran activitats per fomentar hàbits saludables

Les caminades són el puntal bàsic de la programació del Mes de la Salut. Per exemple, la passejada amb gossos, una iniciativa del Col·legi Oficial de Veterinaris.
26/03/2019

La Xarxa Tarragona Saludable ha organitzat la 6a edició del Mes de la Salut, que se celebrarà a l’abril amb diferents activitats, com caminades, conferències i tallers, per promoure un estil de vida saludable. La coordinació va a càrrec de la Conselleria de Serveis a la Persona de l’Ajuntament.

Les caminades són un puntal bàsic de la programació del Mes de la Salut. Per exemple, la passejada amb gossos, una iniciativa del Col·legi Oficial de Veterinaris;  la caminada per la ciutat "A bon pas fem salut", amb l’Agència de Salut Pública; la 6a Trobada dels Tarraconins Saludables, que anirà fins al Pont del Diable, amb el Servei de Promoció de la Salut, el Club dels Tarraconins i Europe Direct; i també es podrà fer exercici en companyia amb “Activa’t”, amb TarracoSalut.

Les conferències seran les següents: “La teràpia psicològica com a eina per millorar el benestar emocional”, del Col·legi Oficial de Psicologia; “La píndola sobre la celiaquia i pedagogia”, al Col·legi Oficial de Pedagogs, i un cinefòrum amb la pel·lícula Manos Milagrosas, conduïda pel Col·legi Oficial de Metges.

S’han organitzat tallers per a la ciutadania, com els de suport vital bàsic, del Col·legi Oficial d’Infermeria; "Ioga en família", al CAP Muralles; "Primers auxilis a la llar”, amb la Creu Roja;  “Hàbits saludables, dieta i activitat física”, per part del CAP Jaume I, i “Rehabilitació aquàtica del limfedema”, per a dones que han patit un càncer de mama, organitzada per l’Associació Contra el Càncer.

Enguany hi haurà una carpa de promoció de l’alletament matern, del Col·legi Oficial de Farmacèutics, Atenció a la Salut sexual i Reproductiva (ASSIR), CAP Rambla Nova, la Xarxa Santa Tecla i el Banc de llet materna del Banc de Sang i Teixits.

Les activitats són gratuïtes i en algun cas es necessita inscripció prèvia, que cal fer posant-se en contacte amb cada entitat mitjançant un correu electrònic o una trucada telefònica.

La Xarxa Tarragona saludable està integrada per diferents entitats que treballen per millorar la salut dels ciutadans durant tot l’any, les quals també participen en un programa quinzenal de Tarragona Ràdio els dilluns a les 11.30 h, en què es tracten diferents temes de promoció de la salut.

Totes les activitats del cicle es poden consultar al  web del programa, a la web de l’agenda municipal o a l’app gratuïta TGN Agenda.

 

Descarrega't el PDF amb el programa.

Segells de reconeixement d’administració oberta