Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2020 L'Ajuntament de Tarragona posa a disposició les Llars Municipals de Gent Gran per a la campanya de vacunació de la grip

L'Ajuntament de Tarragona posa a disposició les Llars Municipals de Gent Gran per a la campanya de vacunació de la grip

L'Ajuntament de Tarragona posa a disposició les Llars Municipals de Gent Gran per a la campanya de vacunació de la grip

L’IMSST posa a disposició els equips de neteja i desinfecció després de cada sessió, així com el personal de consergeria pels accessos i presa de temperatures
L'Ajuntament de Tarragona posa a disposició les Llars Municipals de Gent Gran per a la campanya de vacunació de la grip Vacunació. Foto de recurs d'Obi Onyeador.
15/10/2020

Davant la crisi sanitària provocada per la COVID-19 i per tal de facilitar l’accés de la població a la vacunació i a la vegada reduir la pressió sobre els CAPS, l’Ajuntament de Tarragona cedeix sis llars municipals de Gent Gran per tal que els equips assistencials puguin realitzar la vacunació de la grip. D’aquesta manera, les llars municipals de Bonavista, la Granja, Centre/Muralles, Tarraco, Sant Pere i Sant Pau i Sant Salvador es converteixen, a partir d’avui, en espais temporals per a la vacunació.

A banda de la cessió dels espais, escollits per proximitat amb els Centres d’Atenció Primària de referència, l’IMSST posa a disposició els equips de neteja i desinfecció després de cada sessió, així com el personal de consergeria pels accessos i presa de temperatures.  

Les Llars municipals/ABS prestaran el servei des d’aquest mateix dijous 15 d’octubre fins meitats del mes de desembre. Les llars de Bonavista i Sant Salvador ho faran en horari de matí i les de La Granja, Centre/Muralles, Tarraco i Sant Pere i Sant Pau, en horari tant de matí com de tarda.

Per demanar cita per vacunar-se, cal fer-ho a través del Centre d’Atenció Primària de referència. 

Segells de reconeixement d'administració oberta