Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2020 L'Ajuntament ofereix cursos gratuïts de formació base en reanimació cardiopulmonar adreçats a tota la ciutadania

L'Ajuntament ofereix cursos gratuïts de formació base en reanimació cardiopulmonar adreçats a tota la ciutadania

L'Ajuntament ofereix cursos gratuïts de formació base en reanimació cardiopulmonar adreçats a tota la ciutadania

Els cursos tenen lloc al Servei Municipal de Promoció de la Salut, pl. Imperial Tàrraco, 1
25/02/2020


L'Ajuntament de Tarragona, en el marc del Projecte Tarragona Cardioprotegida, ofereix de febrer a juny cursos gratuïts de quatre hores de durada, adreçats a tota la ciutadania, de formació base de Suport Vital Bàsic i ús dels desfibril·ladors externs automàtics (DEA).

Aquests cursos, que es basen en les directrius del Consell Català de Ressuscitació (CCR), són fonamentalment pràctics per als participants i supervisats en tot moment pel docent. Durant la formació s'aprenen les maniobres de reanimació cardiopulmonar i els participants es familiaritzen amb l'ús del desfibril·lador.

D'acord amb la normativa que regula la denominació de municipis cardioprotegits, l'Ajuntament ha demanat al Consell Català de Ressuscitació l'acreditació de la ciutat de Tarragona com a municipi cardioprotegit.

Les persones interessades s'han de dirigir a l'oficina del Servei Municipal de Promoció de la Salut (plaça Imperial Tàrraco, 1, 1a).

Més informació a la web de l'Ajuntament de Tarragona tarragona.cat/cardioprotegida.

Segells de reconeixement d'administració oberta