Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2022 Aquest dissabte se celebra el Purple Day, Dia Mundial de l'Epilèpsia

Aquest dissabte se celebra el Purple Day, Dia Mundial de l'Epilèpsia

Aquest dissabte se celebra el Purple Day, Dia Mundial de l'Epilèpsia

A les 10 h del matí l'alcalde presidirà la lectura del manifest institucional
25/03/2022

Aquest dissabte 26 de març se celebrarà el Purple Day, Dia Mundial per a la Conscienciació de l'Epilèpsia i l’Ajuntament de Tarragona se suma a aquesta iniciativa amb la lectura del Manifest a les 10 h i una breu celebració a la plaça de la Font. L’alcalde Pau Ricomà presidirà l’acte, acompanyat de la consellera de Capacitats Diverses, Elvira Vidal, i representats de les entitats que ho organitzen. 

La lectura del manifest la farà David Sanahuja, president de l’Associació Si jo puc, tu també #epilep, una entitat que es va crear fa tres anys a Tarragona i que treballa per tal de visualitzar i donar a conèixer l'epilèpsia mitjançant molts projectes al llarg de l'any.  

Seguidament s’explicarà la iniciativa de Juanillo, un amant de les motos, que inicia la volta al món en aquest mitjà de transport per conscienciar sobre l’epilèpsia. La iniciativa compta amb un nou espai web a epilpep on tothom qui ho vulgui pot aportar 1 € per cada quilòmetre, així com seguir la seva aventura.  Aquesta proposta s’escenificarà demà a la plaça de la Font, seguidament després de la lectura del Manifest, amb l’exhibició de Juanillo i la seva moto, acompanyat per un grup de motoristes de Tarragona.  

Consulteu el vídeo promocional de la iniciativa 'Km solidaris per l'epilèpsia'.

Segells de reconeixement d'administració oberta