Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2022 El programa 'Tarragona Cardioprotegida' arriba a la gent gran

El programa 'Tarragona Cardioprotegida' arriba a la gent gran

El programa 'Tarragona Cardioprotegida' arriba a la gent gran

El Servei de Promoció de la Salut de l’Ajuntament ofereix un taller de suport vital bàsic aquest dimarts a la llar municipal de la Granja
24/10/2022

Aquest dimarts 25 d’octubre, les persones usuàries de la llar municipal de gent gran de la Granja tindran al seu abast de forma gratuïta un taller de suport vital bàsic, que es desenvoluptarà de 10 a 12 h.

La proposta arriba de la mà del programa Tarragona Cardioprotegida, que impulsa el Servei de Promoció de la Salut de l’Ajuntament de Tarragona. La formació, de fet, anirà a càrrec de la infermera Laura Téllez, del mateix servei municipal.

Segons explica la consellera de Gent Gran de l’Ajuntament, María José López, “anirem programant més tallers en diferents llars per tal de formar les persones grans sobre com han d’actuar davant d’una possible aturada cardio-respiratòria”.

La consellera de Salut Pública, Cinta Pastó, ha volgut destacar per la seva banda que “la formació al voltant de la reanimació cardiopulmonar ha de ser universal i per tant ha d’arribar a tot arreu, també a la gent gran, que és un col·lectiu prioritari”.

Segells de reconeixement d'administració oberta