Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2022 Un acte públic a la plaça Corsini inaugura demà divendres el Mes de la Salut

Un acte públic a la plaça Corsini inaugura demà divendres el Mes de la Salut

Un acte públic a la plaça Corsini inaugura demà divendres el Mes de la Salut

El programa Abril, mes de la salut és una iniciativa per promoure un estil de vida saludable que organitza la xarxa Tarragona Saludable.
Un acte públic a la plaça Corsini inaugura demà divendres el Mes de la Salut Foto: Isaias Mena
31/03/2022

Demà divendres 1 d’abril s’inicien els actes del programa Abril, mes de la salut, amb un acte públic a la plaça Corsini a partir de les 10.30 h. L’esdeveniment consistirà en una benivnguda de l’organització als assistents i una activitat de zumba suau durant 45-60 minuts. L’activitat està adreçada a tota la ciutadania i no cal inscripció prèvia.

Durant tot el matí del mateix dia 1 (de 9.30 a 13.30 h) hi haurà també a la plaça Corsini una carpa solar del Col·legi de Farmacèutics de Tarragona que oferirà assessorament farmacèutic personalitzat per determinar el fotoprotector més adequat; i durant tot el mes d’abril, dins de la mateixa programació, una exposició de les entitats que formen part de la xarxa Tarragona Saludable a l’interior del Mercat Central.

El programa Abril, mes de la salut és una iniciativa per promoure un estil de vida saludable que organitza la xarxa Tarragona Saludable, integrada per diferents entitats que treballen per millorar la salut de la ciutadania sota la coordinació de la Conselleria de Salut Pública de l’Ajuntament.

Segells de reconeixement d'administració oberta