Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2023 L'alcalde Pau Ricomà visita l'Associació de Veïns del Serrallo per seguir el programa Tarragona Cardioprotegida

L'alcalde Pau Ricomà visita l'Associació de Veïns del Serrallo per seguir el programa Tarragona Cardioprotegida

L'alcalde Pau Ricomà visita l'Associació de Veïns del Serrallo per seguir el programa Tarragona Cardioprotegida

Amb motiu de la instal·lació d’un nou desfibril·lador, s’ha realitzat un curs de suport vital bàsic i ús de desfibril·ladors obert a la ciutadania
02/03/2023

L’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, ha visitat el local de l’Associació de Veïns del Serrallo, on s’ha realitzat un curs de suport vital bàsic i ús de desfibril·ladors obert a la ciutadania. El curs ha tingut lloc al mateix local amb motiu de la instal·lació d’un nou desfibril·lador extern semiautomàtic (DEA) públic al carrer de Trafalgar, 37 (Serrallo), en el marc del programa Tarragona Cardioprotegida.

L’alcalde ha volgut interessar-se pel desplegament del programa, que pretén minimitzar les conseqüències d’una aturada cardíaca fora dels recintes sanitaris, donant una resposta a situacions d’urgència vital i convertint la ciutat en un entorn més segur. Ricomà, acompanyat de la consellera de Salut Pública de l’Ajuntament, Cinta Pastó, ha destacat la tasca realitzada pel programa municipal, que l’any passat va formar més de 300 persones i que des dels seus inicis ha instal·lat ja 50 desfibril·ladors públics.

El proper 10 de març, amb motiu de la instal·lació d’un altre desfibril·lador públic al carrer de Pau Segú, 12 (Ferran), es farà una nova formació gratuïta adreçada al veïnat.

Segells de reconeixement d'administració oberta