Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2023 Salut Mental, dret humà universal

Salut Mental, dret humà universal

Salut Mental, dret humà universal

Lectura del manifest de l'acte institucional amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental
Salut Mental, dret humà universal La consellera d’Igualtat, Serveis a la Ciutadania i Serveis Socials, Cecilia Mangini, llegint el manifest del Dia Mundial de la Salut Mental. Foto: Tjerk van der Meulen
10/10/2023

Sota el lema "Salut Mental, dret humà universal", s'ha celebrat l'acte institucional amb motiu del Dia Mundial de la Salut Mental, que ha tingut lloc aquesta tarda al teatret del Serrallo amb motiu del Mes de la Salut Mental, organitzat per l’Ajuntament de Tarragona.

Durant l’acte, la consellera d’Igualtat, Serveis a la Ciutadania i Serveis Socials, Cecilia Mangini, ha destacat la importància de “posar de manifest malalties tan destacades com la salut mental” i durant aquest mes volem acompanyar els malalts i les seves famílies a “entendre una mica millor la complexitat de la ment humana i la possibilitat de curar-se, estabilitzar-se o simplement donar suport a la comunitat que els representa”. 

Seguidament, ha tingut lloc la lectura del manifest de la Federació de Salut Mental de Catalunya, a càrrec de membres del Club Social La Muralla i de diferents consellers i conselleres de l’Ajuntament.  

Podeu llegir el manifest complet en PDF.

 

Segells de reconeixement d'administració oberta