Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2023 Tarragona celebra demà el Dia Mundial de l'Activitat Física en el marc del Mes de la Salut

Tarragona celebra demà el Dia Mundial de l'Activitat Física en el marc del Mes de la Salut

Tarragona celebra demà el Dia Mundial de l'Activitat Física en el marc del Mes de la Salut

La ciutat acollirà una marxa nòrdica i l’inici de tests sobre la condició física mentre que la façana de l’Ajuntament i de la Torre dels Vents s’il·luminaran de verd
05/04/2023

Aquest dijous 6 d’abril se celebra el Dia Mundial de l’Activitat Física i Tarragona s’hi suma amb dues activitats emmarcades dins del programa Abril, Mes de la Salut, que impulsa la Xarxa Tarragona Saludable sota la coordinació de l’Ajuntament de Tarragona.

D’una banda, s’ha programat una marxa nòrdica adreçada a pacients oncològics, que tindrà lloc de 17.30 a 18.30 h des de l’avinguda Roma número, 4, i que organitza l’Associació Espanyola Contra el Càncer. Les inscripcions són obertes a tarragona@contraelcancer.es.

A més a més, el Mercat Central ofreix des de demà 6 d’abril i fins al dia 13 del mateix mes l’activitat “Vols saber la teva condició física en un minut?” per testar l’estat físic de qui ho desitgi a la planta baixa del mateix mercat de 10 a 14 h.

D’altra banda, la façana de l’Ajuntament i la Torre dels Vents s’il·luminaran de verd, a partir de les 20 h i fins les 6 h de l’endemà, per commemorar la jornada del 6 d’abril, declarat per l’OMS Dia Mundial de l’Activitat Física l’any 2002 per promoure l’activitat física com a element essencial de salut i benestar.

Finalment, dins del programa d’actes d’Abril, Mes de la Salut i també amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, el proper 18 d’abril tindrà lloc la IX Caminada “A bon pas fem salut”, que sortirà a les 17.30 h des de l’esplanada interior del Camp de Mart. Es tracta d’un recorregut adaptat i accessible adreçat a tota la població i que té les incripcions obertes a https://tinyurl.com/IXcaminada.

Segells de reconeixement d'administració oberta