Esteu aquí: Inici Salut Notícies Promoció de la salut Notícies 2023 Tarragona segueix celebrant el Mes de la Salut amb set noves activitats aquesta setmana

Tarragona segueix celebrant el Mes de la Salut amb set noves activitats aquesta setmana

Tarragona segueix celebrant el Mes de la Salut amb set noves activitats aquesta setmana

Una conferència sobre eines de la psicologia de l’esport, la presentació del projecte Biblio_TEA o una passejada de gossos són algunes de les propostes que s’oferiran fins diumenge
Tarragona segueix celebrant el Mes de la Salut amb set noves activitats aquesta setmana Imatge de la Xarxa Tarragona Saludable durant la presentació del programa el passat 27 de març. Foto: Tjerk van der Meulen.
11/04/2023

L’abril és el mes de la salut a Tarragona, que acull un total de 40 activitats al voltant de la prevenció, l’activitat física, la nutrició, el benestar emocional i altres aspectes clau per mantenir un estil de vida saludable. Durant aquesta setmana, la ciutat continua amb la programació de la Xarxa Tarragona Saludable, sota la coordinació de l’Ajuntament de Tarragona, amb un total de set activitats fins diumenge.

Demà dimecres, la piscina muncipal del Serrallo acull una sessió de rehabilitació aquàtica adreçada a pacients oncològics, mentre que al Centre Cívic de Sant Salvador es podrà assistir a la xerrada “Món digital: una societat en permanent connexió”, a càrrec de Claustre Dasca, educadora del Servei de Prevenció de l’Ajuntament de Tarragona.

L’endemà, 13 d’abril, la jornada començarà a les 17 h amb el taller de nutrició “Alimentació per prevenir el càncer”, adreçat a tota la ciutadania que vulgui saber més de com es pot prevenir el càncer a través de l'alimentació saludable i conèixer falsos mites de l'alimentació de la mà de la doctora en nutrició i metabolisme Katherine Gil. A partir de les 17.30 h, tindrà lloc una sessió de marxa nòrdica adreçada a pacients oncològics; i a les 18 h, la conferència “Eines de la psicologia de l’esport aplicades al dia a dia”, al voltant de com es poden utilitzar en la vida quotidiana els valors esportius per mantenir un estil de vida saludable.

Divendres 14 serà el torn de la presentació del projecte Biblio_TEA al Teatret del Serrallo, on s’explicarà el funcionament d'aquest servei amb què l’entitat Aspercamp pretén oferir contingut bibliogràfic i articles entorn als trastorns de l'espectre autista. En el mateix acte es presentaran els llibres Neurodivina y punto, de Sara Codina (del famós blog @mujeryautista); Quadern violeta, de l’entitat Epilep-Si jo puc tu també; i Mujeres y autismo. La identidad camuflada, de María Merino.

Finalment, el diumenge 16 d’abril tindrà lloc la VIII passejada de Gossos, que organitza el Col·legi de Veterinaris de Tarragona, amb un recorregut urbà des del Parc de Saavedra que acabarà amb una gimcana familiar per gaudir tots plegats i que les famílies i persones participants puguin ensenyar què sap fer el seu gos.

Consulteu la programació completa al web de Salut.

Segells de reconeixement d'administració oberta