Esteu aquí: Inici Salut Notícies Salut Pública Caminada solidària el 19 d'abril

Caminada solidària el 19 d'abril

Caminada solidària el 19 d'abril

L’Associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona s'adhereix a la campanya "Run for Parkinson"
Caminada solidària el 19 d'abril Cartell de la Campanya
15/04/2015

 

La campanya “Run for Parkinson” és una acció d’informació social i de solidaritat amb tots els afectats que pateixen la malaltia de Parkinson en tot el món. La primera edició es va organitzar l’any 2010, i es van recórrer més de 9.000 km entre les diferents ciutats, participant un total de més de 5.000 persones. La participació ha anat en augment durant els darrers anys, fins a arribar a recórrer 120.000 km, amb la col·laboració de més de 30.000 persones en 80 ciutats de tot el món. Per aquesta VI edició, que tindrà lloc durant el mes d’abril del 2015, s’espera mobilitzar a més de 50.000 persones en 100 ciutats diferents de tot el món, amb la fita de poder aconseguir fer el recorregut de 300.000 km.

El “Run for Parkinson” és una convocatòria a escala mundial, on participen països com: Itàlia, Portugal, Alemanya, Brasil, Bolívia, Veneçuela, Xile, Mèxic, Guatemala, Argentina, Espanya, Estats Units i Colòmbia. Les associacions de Parkinson de cada país organitzaran les curses en l'àmbit local de manera simultània, el mateix cap de setmana, en commemoració del Dia Mundial del Parkinson, 11 d’abril.

L’Associació de Parkinson de les Comarques de Tarragona ha escollit el Parc del Francolí per dur a terme l’acte a Tarragona. La convocatòria és el pròxim diumenge, 19 d'abril, de 9 a 14 hores. El lloc de sortida serà davant el número 11 del carrer Joan Baptista Plana.

No és necessari ser un afectat o familiar directe per poder participar, poden fer-ho totes les persones que hi estiguin interessades i vulguin col·laborar.

Segells de reconeixement d’administració oberta