Esteu aquí: Inici Salut Notícies Salut Pública El programa Abril, mes de la salut s'inaugura amb una sessió de zumba suau a la plaça Corsini

El programa Abril, mes de la salut s'inaugura amb una sessió de zumba suau a la plaça Corsini

El programa Abril, mes de la salut s'inaugura amb una sessió de zumba suau a la plaça Corsini

La xarxa Tarragona Saludable, integrada per diferents entitats, ha impulsat un total de 16 activitats
El programa Abril, mes de la salut s'inaugura amb una sessió de zumba suau a la plaça Corsini Foto: Tjerk van der Meulen.
01/04/2022

La inauguració del programa Abril, mes de la salut ha tingut lloc aquest divendres 1 d’abril a la plaça Corsini, davant del Mercat Central.

Durant l’acte, la consellera de Salut Pública de l’Ajuntament, Cinta Pastó, ha donat la benvinguda als assistents acompanyada de Dídac Bru, coordinador a Tarragona del COPLEFC (Col·legi de Professionals de l’Activitat Física i l’Esport de Catalunya), la consellera d’Esports, María José López, i el president de Mercats de Tarragona, Dídac Nadal. La inauguració ha comptat amb l’assistència de representants d’entitats, institucions i col·legis professionals que integren la xarxa Tarragona Saludable. Seguidament, s’ha realitzat una sessió de zumba suau.

El programa Abril, mes de la salut és una iniciativa per promoure un estil de vida saludable que organitza la xarxa Tarragona Saludable, integrada per diferents entitats que treballen per millorar la salut de la ciutadania sota la coordinació de la Conselleria de Salut Pública de l’Ajuntament.

Consulteu totes les activitats previstes del programa Abril, mes de la salut.

Segells de reconeixement d'administració oberta