Esteu aquí: Inici Salut Notícies Salut Pública L’Ajuntament de Tarragona cedirà un terreny al Servei Català de la Salut per a l’ampliació del CAP La Granja

L’Ajuntament de Tarragona cedirà un terreny al Servei Català de la Salut per a l’ampliació del CAP La Granja

L’Ajuntament de Tarragona cedirà un terreny al Servei Català de la Salut per a l’ampliació del CAP La Granja

Amb aquesta ampliació es podrà donar cobertura sanitària a la població assignada al CAP
19/02/2020

El Consell Plenari d’aquest divendres, 21 de febrer, portarà a aprovació l’ampliació del CAP Tarragona 2 Torreforta - La Granja, complint l’acord a què van arribar ambdues administracions aquest estiu. L’objectiu és contribuir a la millora dels serveis assistencials prestats a la ciutadania i el gaudiment dels seus drets en matèria de salut, que repercutirà positivament en l’increment també de recursos físics i professionals.

L’actual superfície del CAP és de més de 2.500 m2 i el terreny proposat és de gairebé 2.000 m2, per tal d’arribar als 4.500 m2, xifra que compleix amb l’estipulat pel Servei Català de Salut, segons la població usuària del centre d’atenció primària i la previsió per als anys vinents de creixement demogràfic. 

Amb aquesta ampliació es podrà donar cobertura sanitària a la població assignada al CAP, actualment de 27.700 persones, amb una possible estimació de creixement demogràfic de 35.000 habitants en els propers anys. 

Segells de reconeixement d'administració oberta