Esteu aquí: Inici Salut Notícies Salut Pública La Conselleria de Ciutadania obre un procés de debat per a la creació del nou Consell Municipal de Salut

La Conselleria de Ciutadania obre un procés de debat per a la creació del nou Consell Municipal de Salut

La Conselleria de Ciutadania obre un procés de debat per a la creació del nou Consell Municipal de Salut

Es convida a la ciutadania a treballar conjuntament a través del portal participa.tarragona.cat
30/04/2021

L’Ajuntament de Tarragona ha engegat un nou procés per a la creació i aprovació del Consell Municipal de la Salut que estarà disponible fins al 16 de maig. És per aquest motiu, que es convida a la ciutadania a treballar conjuntament a través del portal participa.tarragona.cat, on tothom qui ho vulgui pot aportar la seva visió. Des de la Conselleria de Ciutadania es vol “incidir en una visió holístíca i positiva de la salut, vetllant per les condicions de vida saludables de les persones”, segons defineix la consellera Carla Aguilar-Cunill. Així mateix, amb el nou Consell es vol “afavorir el benestar de tota la població”.  

A través d’un debat obert i que marca les directrius d’aquesta nova iniciativa, es pregunta a la ciutadania com afecta la salut a les nostres vides, quins factors condicionen una mala salut o falta d’aquesta i en definitiva com haurien d’intervenir les polítiques municipals al respecte. 

Enllaç al debat

Segells de reconeixement d’administració oberta